Jeffrey Springs, 2023 Fantasy Baseball Sleeper

2
Jeffrey Springs, 2023 Fantasy Baseball Sleeper

Εάν το κάνετε αυτό σωστά και νομίζω ότι το κάνω σωστά, με βάση τα αποτελέσματά μου όλα αυτά τα χρόνια, βλέπετε τα ίδια pitchers ξανά και ξανά όταν ψάχνετε σε μερικά από τα αγαπημένα σας πρωτόκολλα για „breakout pitchers“. Δεν βλάπτει που ήταν ήδη καλοί πέρυσι. Τζέφρι Σπρινγκς τσεκάρει αυτό το πλαίσιο. Τα στατιστικά του πέρυσι ήταν 9-5/2.46/1.07/144 σε 135 1/3 IP. Πώς είναι αυτός ο 60άρης pitcher από το ταμπλό και ένας τύπος που φτάνει στην 175η θέση συνολικά; Πέρυσι, ο Springs ήταν ο 37ος καλύτερος βασικός και 121ος συνολικά, οπότε υπάρχει αξία ακόμα κι αν απλώς επαναλάβει αυτό που έκανε πέρυσι. Πέρυσι ο Springs ήταν καλύτερος από τον Robbie Ray. Χωρίς να λέμε ότι πρέπει να γίνει ντραφτ πριν από τον Ray, αλλά σας δείχνει πόσο μεγάλη είναι η απόκλιση μεταξύ της αντιληπτής αξίας και της πραγματικής αξίας. Υπάρχουν τόσες πολλές πιθανές εκκινητές για σύνταξη, είναι κάπως ανόητο. Ένας τύπος όπως ο Chris Bassitt ήταν υπέροχος κυριολεκτικά για ολόκληρη την καριέρα του — έχει 3,45 ERA σε 737 1/3 IP και φτάνει στην 170η θέση συνολικά. Το σύμπαν της στάμνας είναι βαθύ. Σας έδωσα μια θέση ύπνου για τον Chris Bassitt τα προηγούμενα χρόνια, οπότε δεν θα επανέλθω σε αυτό, και είναι μεγαλύτερος με φαινομενικά έλλειψη θετικών θεμάτων. Γι‘ αυτό το θέμα εδώ είναι ο Τζέφρι Σπρινγκς. Έχει μόνο 264 2/3 IP στην καριέρα του και ένα 3.57 ERA όπως αποκαλούσε shotgun. Είναι 30, αλλά η έλλειψη συμμετεχόντων φαίνεται σαν μια ευκαιρία για ανοδική πορεία. Πέρυσι, το Springs είχε 9,6 K/9 και 2,1 BB/9. Ο διαχωρισμός 7+ μεταξύ των δύο και ενός άλλου πλαισίου έχει επιλεγεί. Top 20 για την ταχύτητα εξόδου, και αυτά είναι τρία κουτιά, ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τον Jeffrey Springs. Λοιπόν, τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Jeffrey Springs για το φανταστικό μπέιζμπολ του 2023 και τι τον κάνει να κοιμάται;

Ψυχή! Πριν μπούμε στην ανάρτηση ύπνου του Τζέφρι Σπρινγκς, ήθελα απλώς να ανακοινώσω ότι άρχισα να δημοσιεύω την κατάταξη του μπέιζμπολ φαντασίας για το 2023 στο δικό μας Πατρέων. Τυχεροί (αν πληρώσετε τα 10 $/μήνα). Επίσης, ο Ρούντι άρχισε να παρουσιάζει τις φανταστικές προβολές του μπέιζμπολ του 2023. Είναι η έκδοση 1.0 και συνήθως υπάρχουν περίπου 4500 εκδόσεις, αλλά ήθελα απλώς να σας ενημερώσω. Τέλος πάντων II, ο κοιμώμενος Τζέφρι Σπρινγκς:

Το γρήγορο μπαλάκι 4 ραφών του Τζέφρι Σπρινγκς πετάχτηκε 868 φορές και είχε μέσο όρο κτυπήματος 0,209. Δεν ακούγεται πολύ κακό, σωστά; Ναι, σε παρακαλώ να κάνεις λάθος. Μην το πέφτετε. Το έπεσες; Δεκάρα! Αυτό το fastball ήταν μόνο το τρίτο καλύτερο γήπεδο του! Ο μπαμπάς πρέπει να καθίσει γιατί είναι πολύ ενθουσιασμένος. Η αλλαγή του Springs είναι όπου βουτυρώνεται το μπισκότο, όπου ο σκύλος μουστάρδας και το χοτ ντογκ περπατιέται–Περιμένετε, ε… Λοιπόν, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Η αλλαγή του είναι το φαράγγι, που είναι αστείο (όχι χαχα αστείο) γιατί είχε 0,229 BAA. Το τρίτο καλύτερο γήπεδο του Springs, το fastball, είχε το 12ο καλύτερο BAA, ισοβαθμώντας με τους Max Scherzer και Luis Castillo. Δεν θα απαριθμήσω όλους τους τύπους που έχει μπροστά του, αλλά είναι και όλοι εξαιρετικοί — Βερλάντερ, Στράιντερ, Νόλα, τέτοια ονόματα. Το τρίτο του καλύτερο γήπεδο είναι τα καλύτερα γήπεδα των καλύτερων στάμνων. Δεν μπορώ καν να σταματήσω για τα σημεία στίξης.

Ο Τζέφρι Σπρινγκς κάνει την αλλαγή του το 34,7% των περιπτώσεων, κάτι που είναι τρελό και είναι 2ος περισσότερο στο πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τον Πάμπλο Λόπεζ. Για τους στάμνες που ρίχνουν τόσο πολύ τα ρέστα, λειτούργησε αρκετά καλά. Αυτό που είναι πραγματικά παράλογο είναι τα αποτελέσματα της αλλαγής του από το προηγούμενο έτος — 48,2% Whiff% και 0,146 BAA σε 209 φορές. Σαφώς, η παράλογη επιτυχία βοηθά εκεί επειδή χρησιμοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στην ανακούφιση. Εάν διαχωρίσετε την ανακούφιση από τα παιχνίδια που ξεκίνησαν ακόμη και την περασμένη σεζόν, θα δείτε ότι είχε 0,133 BAA στην αλλαγή στο relief (80 φορές που πετάχτηκε). .244 ΒΑΑ σε αγώνες ξεκίνησαν (665 φορές ρίψεις). Για αυτό που είναι το Cronenworth, ήταν 0,211 xBA στα παιχνίδια που ξεκίνησαν με την αλλαγή, αλλά καταβάλλω συντονισμένη προσπάθεια να μην χρησιμοποιήσω το xBA, επειδή είναι τόσο ελαττωματικό στατιστικό. Θέλετε να δείτε πόσο ελαττωματικό είναι; Κοιτάξτε τις πραγματικές home run με xBA κάτω των 0,100. „Διάολα, αυτή η μπάλα μόλις έπλεε στα καθίσματα, κρίμα που είχε 0,089 xBA.“ Αυτός είναι που κουνώ το κεφάλι μου μέσα στη σεζόν.

Εντάξει, πίσω στα τρία γήπεδα, και πώς το fastball με το 0,209 BAA ήταν το τρίτο του καλύτερο. Η αλλαγή ήταν πρώτη και το 2ο καλύτερο ήταν το ρυθμιστικό. Αυτό είχε 0,227 BAA και πετάχτηκε το 24,8% των περιπτώσεων. Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά για αυτόν. Είχε το ρυθμιστικό τα προηγούμενα χρόνια σε ανακούφιση, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε τόσο καλά. Ίσως να είχε καταλάβει ότι πρέπει να το πετάξει πιο γρήγορα, γιατί αυτή φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη διαφορά από το ένα έτος στο άλλο — από 82,9 σε 85,4 MPH. Το fastball του στην πραγματικότητα επιβράδυνε λίγο, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη αφού πέρασε από την ανακούφιση (πλήρης προσπάθεια) στην εκκίνηση (και τη διατήρηση). Το ότι το MPH του ρυθμιστικού ανέβηκε αν και πραγματικά ξεχωρίζει για τον ίδιο λόγο. Δεν ρίχνεις πιο δυνατά ως βασικός χωρίς προπονητική να σε φτάσει εκεί. Άρα, το fastball είναι καλύτερο από ό,τι δικαιούται λόγω εντολής, κάτι που μπορεί να δώσει λάθος εντύπωση. Διέπρεψε στο O-Swing%. Ήταν ο τρίτος καλύτερος στο να κάνει τους χτυπητές να αιωρούνται σε μπάλες εκτός ζώνης. Με μπάλες κάτω και εκτός ζώνης, είχε 0,187 BAA. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Οι χτυπητές δεν τα πάνε καλά όταν κυνηγούν. Ο Kevin Gausman είναι μάστορας σε αυτό.

Ο Τζέφρι Σπρινγκς διέπρεψε επίσης στην έλλειψη επαφής%, καταλαμβάνοντας την 14η θέση. (Αυτό είναι για 130 IP λεπτά. άρα τον περιλαμβάνει.) Δεν χρειάζεται ένας χειρουργός πυραύλων για να μάθει ότι τα 14 καλύτερα παιδιά στην αποφυγή επαφής ήταν μερικά από τα καλύτερα pitchers. Μιλώντας για τον Robbie Ray (το έκανα περίπου 700 λέξεις πριν), ο Springs άφησε λιγότερη επαφή από αυτόν. Τέλος, το Springs ήταν 13ο καλύτερο για το ποσοστό Swinging Strike. Μερικοί από εσάς μπορεί να θυμάστε ότι αυτό ήταν το πώς δέσμευσα τον Dylan Cease ως κοιμισμένο πέρυσι. Από τα 13 καλύτερα ποσοστά Swinging Strike παιδιά, ο Springs είναι ο μόνος που κοιμάται φέτος. Οι 12 τύποι από πάνω του είναι όλοι οι κορυφαίοι 100 παίκτες της γενικής βαθμολογίας και, για άλλη μια φορά, ισόπαλος στο 13 με τον Springs είναι ο Robbie Ray. Αν σας λείπει η μεγάλη εικόνα (στάμνα;) εδώ, σκεφτείτε έναν στάμνα που μπορεί να κάνει τα παιδιά να κάνουν αιώρηση και να χάνουν όπως ο Robbie Ray, αλλά να έχει ακριβή εντολή. Ναι, αυτό είναι πολύ σέξι. Για το 2023, θα δώσω στον Jeffrey Springs προβολές 10-6/3.08/1.05/166 σε 153 IP με μια ευκαιρία για πολλά περισσότερα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar