Στολίδια για το σπίτι με μελόψωμο από τσόχα Cricut

3
Στολίδια για το σπίτι με μελόψωμο από τσόχα Cricut

Μου αρέσει να φτιάχνω κάθε χρόνο σπιτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο μας. Παρόλο που θα προτιμούσα να μην θυμάμαι κάποια σημεία για φέτος, αποφάσισα να φτιάξω ένα στολίδι για να το τιμήσω. Ας ελπίσουμε ότι θα κοιτάξουμε πίσω σε λίγα χρόνια από τώρα και θα θυμηθούμε μερικά από τα καλά που προέκυψαν από φέτος. Όλος ο χρόνος που περάσαμε μαζί σίγουρα το κάνει ξεχωριστό. Εάν δεν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, έχω μερικές άλλες επιλογές για να βάλω πράγματα στην πλάτη. Έχω ακόμη και ένα βίντεο για να σας δείξω πώς να φτιάξετε αυτά τα αξιολάτρευτα στολίδια σπιτιού από μελόψωμο από τσόχα Cricut. Ευχαριστούμε την Cricut για τη χορηγία αυτού του έργου! Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει επίσης όλα τα άλλα μαθήματα για σπιτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια και δωρεάν σχέδια χριστουγεννιάτικων στολιδιών από τσόχα!

Cricut Maker Craft - Felt Gingerbread House Στολίδια

Τα μέτωπα φαίνονται τόσο όμορφα με όλους τους στροβιλισμούς. Άλλαξα την καρδούλα σε ροζ για να ξεχωρίσει.

Στολίδια για το σπίτι με μελόψωμο από τσόχα Cricut

Μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε στην πλάτη. Εδώ είναι μερικές μόνο επιλογές για εσάς.

Στολίδια για το σπίτι με μελόψωμο από τσόχα Cricut (Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λάβω προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και αγοράσετε κάτι που σας έχω προτείνει. Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις.)

Για να φτιάξετε αυτά τα στολίδια με μελόψωμο από τσόχα Cricut, θα χρειαστείτε:

Cricut Maker Χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία

Αντί να προσπαθήσετε να το εξηγήσετε με λέξεις και εικόνες, ακολουθεί ένα βίντεο βήμα προς βήμα που εξηγεί πώς να φτιάξετε στολίδια σπιτιού με μελόψωμο από τσόχα Cricut. (Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, ίσως χρειαστεί να το απενεργοποιήσετε για να δείτε το βίντεο.)

Στολίδια για το σπίτι με μελόψωμο από τσόχα Cricut

Ποια εκδοχή του στολιδιού είναι η αγαπημένη σας; Ελπίζω να περάσετε όλοι υπέροχα Χριστούγεννα και ελπίζω το 2021 να είναι λίγο καλύτερο για όλους.

Στολίδια για το σπίτι με μελόψωμο από τσόχα Cricut

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar