Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου: Αβίαστος οδηγός 9 βημάτων

3
Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου: Αβίαστος οδηγός 9 βημάτων

Κάντε την Ημέρα Κάποιων! Στείλτε Good Vibes. Ό,τι χρειάζεστε ΕΚΠΤΩΣΗ άνω του 50%. Μάθε περισσότερα

Το σχέδιο μιας μπάλας ποδοσφαίρου μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολο! Με μερικά απλά βήματα, θα μπορείτε να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου που μοιάζει σαν να ανήκει στο γήπεδο. Σε αυτό το σεμινάριο, θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε μπάλα ποδοσφαίρου, με πολύγωνο πέντε όψεων.

Από το σκίτσο του περιγράμματος της μπάλας μέχρι τη συμπλήρωση λεπτομερειών, αυτός ο οδηγός θα βοηθήσει οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των γονέων, να δημιουργήσει μια ρεαλιστική εκδοχή της παραδοσιακής μπάλας ποδοσφαίρου. Πάρτε λοιπόν το χαρτί και το μολύβι σας και ακολουθήστε το καθώς μαθαίνουμε πώς να σχεδιάζουμε μια μπάλα ποδοσφαίρου σε 9 απλά βήματα.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα προς βήμα

Το να σχεδιάζετε μια μπάλα ποδοσφαίρου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκηθείτε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο σχέδιο. Είναι μια απλή αλλά ενδιαφέρουσα άσκηση που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες με κάθε συνεδρία εξάσκησης. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το βήμα προς βήμα σεμινάριο για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια ρεαλιστική μπάλα ποδοσφαίρου με εννέα απλά βήματα.

Με τα κατάλληλα εργαλεία, λίγη υπομονή και εξάσκηση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και ακριβές σχέδιο. Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε το συνολικό σχήμα της μπάλας, πώς να προσθέτετε τις λεπτομέρειες, τη σκίαση, τις επισημάνσεις και πώς να τελειώνετε το σχέδιο. Λοιπόν, ας βουτήξουμε και ξεκινήστε!

Προμήθειες

Για να δημιουργήσετε μια απλή αλλά όμορφη μπάλα ποδοσφαίρου, θα χρειαστείτε τα εξής:

Συμβουλή – Όταν πρόκειται για χαρτί, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι με καλή υφή. Αυτό θα βοηθήσει το χαρτί να παραμείνει επίπεδο ενώ σχεδιάζετε και να εμποδίσει το μολύβι σας να γλιστρήσει.

Βήμα 1 – Σχεδιάστε έναν μεγάλο κύκλο στη μέση. Μπορείτε είτε να το σχεδιάσετε ελεύθερα είτε να χρησιμοποιήσετε ένα στένσιλ ή οποιοδήποτε κυκλικό σχήμα για να δημιουργήσετε έναν τέλειο κύκλο.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 1

Βήμα 2- Χρησιμοποιώντας έναν χάρακα χωρίστε τον απλό κύκλο σε 4 ίσα μέρη όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Σχεδιάστε δύο τεμνόμενες ευθείες που περνούν από το κέντρο του κύκλου για να λάβετε 4 ίσα μέρη.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 2

Βήμα 3 – Σχεδιάστε ένα πεντάγωνο ίσης όψης με τη βοήθεια ενός χάρακα. Αυτό το πενταγωνικό σχήμα θα μας βοηθούσε να δημιουργήσουμε σκιασμένα μέρη στο σχέδιο αργότερα.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 3

Βήμα 4 – Σχεδιάστε κάθετη γραμμή προς το κέντρο του κύκλου από κάθε πλευρά του πενταγώνου. Ανατρέξτε στην εικόνα σε περίπτωση που υπάρχει κάποια σύγχυση, καθώς αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο βήμα.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 4

Βήμα 5 – Τώρα για τη μυστική σάλτσα. Σχεδιάστε ένα μικρό πεντάγωνο μέσα στο μεγαλύτερο κατά προτίμηση με τη βοήθεια του χάρακα για ακρίβεια στο πλάι. Βεβαιωθείτε ότι το πεντάγωνο έχει ίσες πλευρές.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 5

Βήμα 6 – Δημιουργήστε μικρά σχήματα που μοιάζουν με τρίγωνα προς τα τελικά σημεία κάθε πλευράς του πενταγώνου, όπως φαίνεται στην εικόνα που εσωκλείεται. Τώρα κάπου φτάνουμε!

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 6

Βήμα 7- Απλώς επεκτείνετε τη γραμμή κάθε πλευράς του τριγώνου που σχεδιάσατε στο προηγούμενο βήμα για να αγγίξετε την άκρη του κύκλου σχεδιάζοντας μικρές γραμμές όπως φαίνεται στην εικόνα. Ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό βήμα.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 7

Βήμα 8- Τώρα το σχέδιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και φαίνεται υπέροχο. Διαγράψτε προσεκτικά όλες τις κατευθυντήριες γραμμές μέσα ή έξω από τα πεντάγωνα και το εξάγωνο εξάγωνο για να αποκτήσετε αυτό το τέλειο σχήμα. Τώρα αυτό είναι το βήμα σας „φτιάξτε ή σπάστε“, οπότε ανατρέξτε προσεκτικά στο διάγραμμα κατά τη διαγραφή για να εξασφαλίσετε 100% ακρίβεια.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 8

Βήμα 9- Αυτό είναι το τελευταίο μας βήμα με την μπάλα ποδοσφαίρου και θα απαιτούσε τη χρήση μαύρου στυλό ή μαρκαδόρου. Απλώς σκιάστε όλα τα πεντάγωνα που αγγίζουν τον κύκλο και το εξάγωνο στο κέντρο. Voila, συγχαρητήρια για ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο μπάλας ποδοσφαίρου με λευκό φόντο.

Πώς να σχεδιάσετε μια μπάλα ποδοσφαίρου – Βήμα 9

Φαγητό σε πακέτο

Το ποδόσφαιρο ή το αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι ένα πιο δημοφιλές άθλημα και ένα όμορφο παιχνίδι. Μια μπάλα ποδοσφαίρου είναι ένα πολύ κοινό αθλητικό σύμβολο, επομένως είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε πώς να σχεδιάσετε μια. Με αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να μάθετε πώς να σχεδιάζετε μια μπάλα ποδοσφαίρου σε εννέα εύκολα βήματα. Είτε θέλετε να το σχεδιάσετε ως μπάλα ποδοσφαίρου κινουμένων σχεδίων είτε ως ρεαλιστική έκδοση, αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την τέλεια μπάλα ποδοσφαίρου. Όσον αφορά το σχέδιο, μην αποθαρρύνεστε αν δεν το κάνετε σωστά την πρώτη φορά. Το σχέδιο είναι μια δεξιότητα που απαιτεί εξάσκηση. Βοηθά επίσης να έχετε τις κατάλληλες προμήθειες, επομένως φροντίστε να διαβάσετε την ενότητα με τα υλικά μας για να μάθετε τι χρειάζεστε. Καλή τύχη και απολαύστε αυτό το γεμάτο γεωμετρικά και χρώματα ταξίδι!

Θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο σχέδιο, πώς να σχεδιάζετε έναν σκύλο και πώς να σχεδιάζετε πεταλούδα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar