Πώς να σχεδιάσετε ένα φίδι με απλά βήματα

3
Πώς να σχεδιάσετε ένα φίδι με απλά βήματα

Κάντε την Ημέρα Κάποιων! Στείλτε Good Vibes. Ό,τι χρειάζεστε ΕΚΠΤΩΣΗ άνω του 50%. Μάθε περισσότερα

Μάθετε πώς να σχεδιάζετε ένα φίδι με αυτά τα εύκολα βήματα. Τα παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να ακολουθήσουν αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για να δημιουργήσουν το δικό τους τρομακτικό φίδι. Με μερικά βασικά είδη τέχνης και αυτό το σεμινάριο ζωγραφικής, κρατήστε τα παιδιά σας απασχολημένα ενώ βελτιώνουν τις δεξιότητές τους στο σχέδιο. Σύντομα θα μπορούν να κάνουν το δικό τους διασκεδαστικό σχέδιο με φίδια με μερικά απλά βήματα.

Δοκιμάστε αυτό το εύκολο βήμα-βήμα σεμινάριο Πώς να σχεδιάσετε ένα φίδι

Το Skip to My Lou είναι η αξιόπιστη πηγή σας για φιλικά προς την οικογένεια σχέδια, χρωματισμούς, εκτυπώσιμα έργα και έργα χειροτεχνίας.

Σχετικό: Ρίξτε μια ματιά στο Πώς να σχεδιάσετε ένα σκυλί και πώς να σχεδιάσετε μια πεταλούδα για περισσότερη έμπνευση σχεδίασης.

Εύκολο σχέδιο φιδιού

Ενώ το φίδι έχει αρνητική φήμη, είναι στην πραγματικότητα δροσερά ζώα.

Αν ψάχνετε για εύκολα και διασκεδαστικά σχέδια σχεδίασης, τα απλά σχέδια με φίδια είναι μια καλή ιδέα. Αυτό το γρήγορο σεμινάριο με λεπτομερείς οδηγίες σάς δείχνει πώς να φτιάξετε το δικό σας χαριτωμένο φίδι. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους οπτικούς οδηγούς για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, προσθέστε τα δικά σας χρώματα αργότερα για να δείξετε το στυλ σας. Θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο σχέδιο σε ελάχιστο χρόνο.

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΔΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΔΙ

Αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών.

ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα και διασκεδαστικά βήματα και θα μπορέσετε να σχεδιάσετε ένα δικό σας φίδι κινουμένων σχεδίων.

  1. Σε αυτό το πρώτο βήμα, ας σχεδιάσουμε ένα απλό περίγραμμα με μολύβι. Ξεκινήστε κάνοντας έναν μικρό κύκλο με οβάλ σχήμα κοντά στο επάνω αριστερό μέρος της σελίδας σας για το κεφάλι. Για να σχεδιάσετε το σώμα του φιδιού, κάντε μια μεγάλη καμπύλη γραμμή στο σχήμα του γράμματος C, κατεβαίνοντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού του φιδιού. Συνεχίστε αυτήν την αρχική γραμμή με ένα σχήμα γράμματος-Μ που ρέει στα δεξιά της σελίδας. Για να ολοκληρώσετε το σώμα του φιδιού, σχεδιάστε μια άλλη παρόμοια μεγάλη γραμμή που ακολουθεί την πρώτη, ξεκινώντας από το κεφάλι. Κάντε το σώμα πιο στενό όσο πλησιάζετε πιο κοντά στην ουρά.
Ας αρχίσουμε να σχεδιάζουμε ένα φίδι με μερικές βασικές γραμμές!

2. Στη συνέχεια, σχεδιάστε μια ομαλή γραμμή για να δείξετε την κάτω πλευρά του φιδιού. Αυτή η γραμμή είναι περίπου το μισό του σώματος του φιδιού. Ξεκινήστε από το κεφάλι και τραβήξτε μια γραμμή στη μέση του σώματος μέχρι να φτάσετε στην κάτω γραμμή. Για να σχηματίσετε την κοιλιά του φιδιού, προσθέστε μια άλλη ομαλή κοντή γραμμή κοντά στο σχήμα Μ, όπως φαίνεται στην αναφορά της εικόνας. Στη συνέχεια, σχεδιάστε μια μικρή ουρά σε σχήμα οβάλ με τέσσερις κοντές γραμμές για να κάνετε δαχτυλίδια.

Προσθέσαμε μια τρομακτική ουρά για το φίδι μας τώρα!

3. Στο προηγούμενο βήμα, ολοκληρώσαμε το σχέδιο του βασικού σχήματος ενός φιδιού. Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε μερικά χαρακτηριστικά του προσώπου στο κεφάλι του φιδιού. Ακριβώς πάνω από το κέντρο του κεφαλιού του φιδιού, τραβήξτε μια γραμμή με μια ελαφριά κίνηση στα αριστερά για να δημιουργήσετε ένα φρύδι. Από κάτω, σχεδιάστε ένα οβάλ με ένα άλλο γεμάτο οβάλ για να φτιάξετε τα μάτια του φιδιού. Το φίδι σας πρέπει να αναπνέει, γι‘ αυτό προσθέστε μερικά ρουθούνια – δύο μικρές κουκκίδες στα αριστερά του κεφαλιού. Από κάτω, σχεδιάστε ένα στόμα, μια γραμμή από τα αριστερά μέχρι ακριβώς κάτω από το κέντρο του κεφαλιού.

Σε αυτό το βήμα, μαθαίνουμε πώς να σχεδιάζουμε το κεφάλι ενός φιδιού.

4. Για να φτιάξετε ένα πιο ρεαλιστικό φίδι, σχεδιάστε μερικά μοτίβα κλίμακας – πολλές οριζόντιες γραμμές στην κάτω πλευρά και την κοιλιά του φιδιού. Μετά από αυτό, προσθέστε μια διχαλωτή γλώσσα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Σχεδιάστε δύο γραμμές που καμπυλώνουν ελαφρώς προς τα κάτω από το στόμα, με ένα σχίσιμο στο τέλος.

Ας προσθέσουμε μια τρομακτική γλώσσα φιδιού και μερικά μοτίβα ζυγαριάς στο φίδι μας.

5. Μόλις ολοκληρώσετε το σχέδιο με το μολύβι σας, χαράξτε τις γραμμές σας με ένα χοντρό μαρκαδόρο για να μπορείτε να δείτε εύκολα το φίδι σας. Τώρα το φίδι σου ξεχωρίζει! Φοβάσαι ακόμα;

Ας πήξουμε το φίδι μας με μαρκαδόρο για αυτό το βήμα.

6. Για να ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα σχεδίασης φιδιού, χρωματίστε το φίδι σας. Επιλέξτε ένα πιο σκούρο πράσινο χρώμα για το σώμα και ένα πιο ανοιχτό χρώμα για τα λέπια και την ουρά του φιδιού. Χρωματίστε τη γλώσσα κόκκινο.

Τέλος, χρωματίσαμε το φίδι μας πράσινο. Πώς φαίνεται?

Το πιο δύσκολο κομμάτι τώρα είναι να επιλέξετε ποιους τύπους φιδιών θα σχεδιάσετε στη συνέχεια. Υπάρχουν πολλά είδη φιδιών – μπορείτε να επιλέξετε να σχεδιάσετε έναν μακρύ πύθωνα, ένα θανατηφόρο θαλάσσιο φίδι ή ακόμα και την τρομερή βασιλική κόμπρα.

Τώρα έχετε το τελειωμένο πράσινο φίδι σας. Δείξτε το στους φίλους σας. Τους κάνει να φοβούνται; Αφήστε μας ένα σχόλιο για να μας ενημερώσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Αφού τελειώσετε αυτό το τρομακτικό φίδι, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε μία από αυτές τις διασκεδαστικές δραστηριότητες ζωγραφικής.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar