Πώς να καθαρίσετε το δάπεδο σανίδα βινυλίου

3
Πώς να καθαρίσετε το δάπεδο σανίδα βινυλίου

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση για την Provenza Floors. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που είχαμε το δικό μας Δάπεδο βινυλίου Provenza εγκαταστάθηκε, και μου αρέσει ακόμα τόσο πολύ! Ήθελα να σας ενημερώσω, να σας πάω σε μια μικρή περιήγηση βίντεο στο σπίτι μου και να σας δείξω συγκεκριμένα πώς να καθαρίζετε το δάπεδο από σανίδα βινυλίου. Θα θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε γιατί κάνω επίσης ένα ΧΑΡΙΖΩ του Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις Provenza FloorCare. Είναι εξαιρετικό για τον καθαρισμό και τη συντήρηση πολυουρεθάνης, laminate και LVP. Αυτό το καθαριστικό για όλες τις χρήσεις διατηρεί το αρχικό φινίρισμα και δεν αφήνει υπολείμματα. Πολύ σημαντικό για να διατηρείτε το πάτωμά σας υπέροχο!

Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις Proenza FloorCare

βίντεο

Μεταβείτε στο κανάλι μου στο YouTube ή κάντε κλικ στην αναπαραγωγή παρακάτω για να δείτε πώς είναι το σπίτι μου αυτήν τη στιγμή. Απαντώ σε μερικές από τις καυτές ερωτήσεις σας και σας δίνω μερικές συμβουλές για το πώς να φροντίσετε το LVP σας. Έχετε περισσότερες ερωτήσεις; Ρίξτε μια ματιά στις Συνήθεις Ερωτήσεις για τις σανίδες πολυτελείας βινυλίου, διαβάστε σχετικά με το Πώς να επιλέξετε το καλύτερο δάπεδο σανίδας βινυλίου και ρίξτε μια ματιά στην κριτική μου για το δάπεδο βινυλίου της Provenza.

Πώς να καθαρίσετε το δάπεδο σανίδα βινυλίου

Προμήθειες που χρειάζονται:

Βήμα 1: Σκουπίστε ή σκουπίστε το δάπεδο για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα. Εάν θέλετε να σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα, χρησιμοποιήστε ένα στο οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη μπάρα χτυπήματος, ώστε να μην γρατσουνίσετε το πάτωμα.

Βήμα 2: Ανακινήστε το καθαριστικό πριν το χρησιμοποιήσετε και ψεκάστε σε ένα πάτωμα τμήματος.

Πολυτελές καθαριστικό βινυλίου σανίδας LVP

Βήμα 3: Σκουπίστε με μια υγρή σφουγγαρίστρα από μικροΐνες.

Πώς να καθαρίσετε το δάπεδο σανίδα βινυλίου

Βήμα 4: Περιστασιακά ξεπλύνετε την κεφαλή σφουγγαρίστρας με καθαρό νερό και στύψτε ώστε να είναι μόνο υγρή (να μην στάζει υγρή). Συνεχίστε να ψεκάζετε και να σκουπίζετε περισσότερα τμήματα μέχρι να τελειώσει ολόκληρο το δάπεδο.

Πώς να καθαρίσετε το δάπεδο σανίδα βινυλίου

Βήμα 5: Αφήστε την περιοχή να στεγνώσει πριν περπατήσετε πάνω της.

Αυτό είναι! Λατρεύω πόσο εύκολο είναι να κρατάς το δικό μου Provenza MaxCore Αδιάβροχο LVP καθαρό και φαίνεται υπέροχο!

Ώρα για δώρο!

Έχω επίσης ένα χρήσιμο μικρό δώρο για εσάς σήμερα. ΔΕΚΑ τυχεροί θα κερδίσει ένα μπουκάλι 32 oz Καθαριστικό για όλες τις χρήσεις Provenza FloorCare! Για να εισέλθετε, απλώς χρησιμοποιήστε το γραφικό στοιχείο Rafflecopter παρακάτω. Καλή τύχη!

Πώς να καθαρίσετε το δάπεδο σανίδα βινυλίου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: Οι 10 νικητές θα επιλεγούν τυχαία και θα επικοινωνήσουν μαζί τους στις 31 Αυγούστου 2020 μέσω της διεύθυνσης email που έδωσαν. Οι νικητές θα έχουν 24 ώρες για να παραλάβουν το δώρο τους. Εκείνη τη στιγμή η Provenza Floors θα ταχυδρομήσει την καθαρίστρια στους νικητές. Για να κερδίσετε την καθαρίστρια, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το δώρο δεν χορηγείται σε καμία περίπτωση από το Facebook, το Instagram ή το Twitter.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar