Κοπή τσόχα με το Silhouette Cameo 3

8
Κοπή τσόχα με το Silhouette Cameo 3

Έχω πειραματιστεί μια μικρή τσόχα κοπής με το Silhouette Cameo 3. Έχω ήδη μερικές αναρτήσεις για το πώς να κόψω τσόχα με το Silhouette Cameo, αλλά τώρα που έχω ένα Cameo 3, μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λεπίδα βαθιάς κοπής . Υπάρχουν δύο μέθοδοι που μου αρέσει να χρησιμοποιώ όταν κόβω τσόχα με το Silhouette Cameo 3. Μου αρέσει να σιδερώνω τη διασύνδεση Heat ’n Bond στο πίσω μέρος και μερικές φορές μπορώ να πάρω και χαρτί κατάψυξης για να δουλέψω. Έκανα ένα βίντεο για να σας δείξω τη διαδικασία. Μεταβείτε στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο αντί να διαβάσετε σχετικά.

Τσόχα κοπής με το Silhouette Cameo 3

(Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λάβω προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και αγοράσετε κάτι που σας έχω προτείνει.)

Για κοπή τσόχας με το Silhouette Cameo 3, θα χρειαστείτε:

Σιδερώστε ένα κομμάτι χαρτί Heat ’n Bond ή καταψύκτη στην τσόχα σας που είναι ελαφρώς μικρότερη από το ύφασμα. Για το Heat ’n Bond, φροντίστε να ξεκολλήσετε το χάρτινο υπόστρωμα πριν το κολλήσετε στο χαλάκι σας. Χρήση Heat ’n Bond Lite όταν θέλετε να ράψετε μέσα από την τσόχα, και χρησιμοποιήστε Heat ’n Bond Ultra Hold όταν δεν το κάνεις.

Κοπή τσόχα με το Silhouette Cameo 3

Για την κοπή τσόχας με το Silhouette Cameo 3, μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λεπίδα βαθιάς κοπής σε 20, ταχύτητα 3, δύναμη 33, με δύο περάσματα. Το λουλούδι πιο αριστερά κόπηκε με το Heat ’n Bond στο πίσω μέρος και αποδείχθηκε το καλύτερο με διαφορά. Το χαρτί κατάψυξης (μέση) εξακολουθούσε να λειτουργεί, αλλά έπρεπε να κόψω επιπλέον κομμάτια με ψαλίδι και μερικές από τις λεπτομέρειες χάθηκαν. Η χρήση τίποτα στο πίσω μέρος δεν λειτούργησε καθόλου.

Κοπή τσόχα με το Silhouette Cameo 3

Ακόμα κι αν ο Heat ’n Bond είναι ο ξεκάθαρος νικητής, είναι επίσης μόνιμος. Θα αφήσει τη μία πλευρά της τσόχας σας με μια γυαλιστερή μεμβράνη πάνω της. Αυτό είναι εντάξει για ράψιμο ή κόλληση σε άλλα πράγματα, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πράγματα όπως σανίδες από τσόχα. Το ωραίο με το χαρτί κατάψυξης είναι ότι αφαιρείται. Το κακό είναι ότι δεν μου δίνει πάντα μεγάλη περικοπή. Συνιστώ μόνο τη χρήση χαρτιού κατάψυξης για την κοπή μεγαλύτερων, λιγότερο λεπτομερών σχημάτων.

Κοπή τσόχα με το Silhouette Cameo 3

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμη αυτή τη νέα ανάρτηση για την κοπή τσόχας με το Silhouette Cameo 3. Είναι κάτι που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό! Φροντίστε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο δικό μου Κανάλι YouTube ώστε να μπορείτε να δείτε τη διαδικασία και να λάβετε όλες τις επιπλέον λεπτομέρειες.

Η Cutesy Crafts συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιστότοπους ένα μέσο για να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω διαφήμισης και σύνδεσης με το amazon.com. Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών.
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar