Δωροκάρτα Μπουκέτο Tutorial – Cutesy Crafts

4
Δωροκάρτα Μπουκέτο Tutorial – Cutesy Crafts

Αποφάσισα την τελευταία στιγμή να φτιάξω ένα δώρο εκτίμησης δασκάλου για τη δασκάλα της Leah. Οι γονείς πρόσφεραν χρήματα για να μπορέσω να αγοράσω ένα σωρό δωροκάρτες για να φτιάξω ένα μπουκέτο δωροκάρτας. Έγινε πολύ χαριτωμένο, γι‘ αυτό έφτιαξα ένα δωρεάν εκτυπώσιμο πρότυπο για κοπή με ψαλίδι και ένα κομμένο αρχείο για την ηλεκτρονική σας μηχανή κοπής μήτρας. Αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα ομαδικού δώρου για έναν συνάδελφο ή φίλο. Ένας πολύ πιο δημιουργικός τρόπος για να χαρίσετε δωροκάρτες από το να τις παραδώσετε σε έναν φάκελο.

Πώς να φτιάξετε μια ανθοδέσμη με κάρτα δώρου

(Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λάβω προμήθεια, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς, εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και αγοράσετε κάτι που σας έχω προτείνει.)

Για να φτιάξετε ένα μπουκέτο δωροκάρτας, θα χρειαστείτε:

 • πρότυπο λουλουδιών ή αρχείο περικοπής svg (δωρεάν λήψη στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης)
 • δωροκάρτες
 • γλάστρα
 • ξύλινα σουβλάκια
 • floral αφρός
 • χαρτοφυλάκιο
 • συγκολλητικός
 • πιστόλι θερμής κόλλας και ξυλάκια κόλλας
 • καραμέλα ή άλλο υλικό πλήρωσης
 • κουμπιά (προαιρετικά)
 • κορδέλα (προαιρετικά)
 • ετικέτα μαυροπίνακα (προαιρετικό)
 • στυλό βαφής (προαιρετικό)

Ξεκινήστε κόβοντας όλα τα σχήματα των λουλουδιών σας. Θα χρειαστείτε δύο σχήματα λουλουδιών και δύο σχήματα φύλλων για κάθε λουλούδι. Έχω δύο εκδόσεις του προτύπου λουλουδιών μου που παρέχονται στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Χρησιμοποιήστε το PDF για να εντοπίσετε και να κόψετε με ψαλίδι και χρησιμοποιήστε το svg για μια Silhouette ή άλλη ηλεκτρονική μηχανή κοπής μήτρας.

χαρτί πρότυπο λουλουδιών

Κολλήστε ζεστή το σουβλάκι στο κάτω μέρος ενός λουλουδιού. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε βάλει το σουβλάκι πολύ ψηλά, διαφορετικά θα εμποδίσει τη δωροκάρτα σας. Βάλτε μια διαφορετική κόλλα γύρω από την άκρη του λουλουδιού, παρακάμπτοντας την πάνω άκρη. Μου αρέσει να το χρησιμοποιώ Κολλητική κόλλα για τον αντίχειρα για χαρτί, αλλά θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ζεστή κόλλα για το σουβλάκι.

λουλούδι σιλουέτα κομμένο αρχείο

Τοποθετήστε ένα δεύτερο σχήμα λουλουδιού από πάνω και πιέστε μαζί. Εάν προσθέτετε ένα κουμπί, κολλήστε το εδώ.

χαρτί πρότυπο λουλουδιών

Θα πρέπει να έχετε μια μικρή τσέπη που είναι το τέλειο μέγεθος για να σύρετε σε μια δωροκάρτα.

χάρτινη θήκη δώρου λουλουδιών

Βάλτε ένα κομμάτι floral αφρό μέσα στη γλάστρα σας. Τακτοποιήστε τα λουλούδια κολλώντας τα σουβλάκια μέσα από τον αφρό. Μπορεί να θέλετε να κόψετε λίγο πιο κοντό για να τους δώσετε διαφορετικά ύψη. Μόλις τα έχετε όπως σας αρέσουν, προσθέστε δύο σχήματα φύλλων στο καθένα. Κάντε το ίδιο όπως κάνατε για τα λουλούδια, χρησιμοποιώντας ζεστή κόλλα και κόλλα για να τα στριμώξετε γύρω από τα σουβλάκια.

Πώς να φτιάξετε μια ανθοδέσμη με κάρτα δώρου

Προσθέστε λίγη καραμέλα ή πληρωτικό για να καλύψετε τον αφρό. Αυτό δεν είναι 100% απαραίτητο, αλλά πρόσθεσα επίσης μια χαριτωμένη κορδέλα και μια ετικέτα μαυροπίνακα. Έγραψα το όνομα του δασκάλου με ένα στυλό και ήταν έτοιμο. Της άρεσε το μπουκέτο με δωροκάρτες και είμαι σίγουρος ότι θα περάσει υπέροχα χρησιμοποιώντας τις κάρτες.

Για να λάβετε τα δωρεάν πρότυπα λουλουδιών και κομμένα αρχεία, κάντε κλικ εδώ.

Η Cutesy Crafts συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιστότοπους ένα μέσο για να κερδίζουν διαφημιστικά τέλη μέσω διαφήμισης και σύνδεσης με το amazon.com. Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar