Δωρεάν εκτυπώσιμα στηρίγματα Western Photo Booth

3
Δωρεάν εκτυπώσιμα στηρίγματα Western Photo Booth

Πρόσφατα βοήθησα να διοργανωθεί ένα παλιό πάρτι στη Δύση για έναν φίλο που αποφοίτησε από την ακαδημία Marshal των ΗΠΑ. Το πιο διασκεδαστικό μέρος για μένα ήταν η συλλογή και η δημιουργία αντικειμένων για το φωτογραφικό περίπτερο. Δημιούργησα μερικά δωρεάν εκτυπώσιμα στηρίγματα western photo booth που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το πάρτι σας. Διαβάστε για το υπόλοιπο πάρτι στην ανάρτησή μου με θέμα ιδέες δυτικού πάρτι.

Δωρεάν εκτυπώσιμα στηρίγματα Western Photo Booth

Παρείχα και εκτυπώσιμα σε PDF σκηνικά western photo booth και αρχεία Silhouette cut. Τα εκτυπώσιμα PDF θα είναι έγχρωμα, αλλά μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε ως πρότυπα για να κόψετε τα κομμάτια σε έγχρωμο χαρτόνι. Κατεβάστε τα στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Πρέπει να κόψετε δύο από κάθε σχήμα και να τα κολλήσετε με ένα ξύλινο σουβλάκι στη μέση του καθενός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιο αδύναμη κόλλα για το χαρτί, αλλά μου αρέσει να χρησιμοποιώ ζεστή κόλλα για να κρατάω τα σουβλάκια στη θέση τους.

Δωρεάν εκτυπώσιμα στηρίγματα Western Photo Booth

Μάζεψα ένα σωρό άλλα διασκεδαστικά στηρίγματα για να πάω στο περίπτερο. Χρησιμοποιήσαμε πράγματα όπως χειροπέδες, καπέλα καουμπόη, μπόα με πούπουλα και τσάντες με χρήματα. Όλα ήταν στημένα σε ένα τραπέζι για να τα χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες.

σκηνικά άγριας δύσης φωτογραφικού θαλάμου

Πήρα και μερικά διασκεδαστικά κολλητά μουστάκια. Τα παιδιά πέρασαν υπέροχα με αυτά!

Έφτιαξα αυτό το διασκεδαστικό πλαίσιο αφίσας από ένα κομμάτι χαρτόνι. Μπορείτε να πάρετε ένα ωραίο, επίπεδο κομμάτι όπως αυτό στο κατάστημα χειροτεχνίας, κοντά στον πίνακα αφισών. Κόλλησα κάθε ένα από τα γράμματα ξεχωριστά.

ήθελε υπογράψει στηρίγματος φωτογραφικού θαλάμου

Οι καλεσμένοι του πάρτι πέρασαν τόσο διασκεδαστικά με τη λήψη των φωτογραφιών τους με τα εκτυπώσιμα δυτικά στηρίγματα φωτογραφικού θαλάμου!

δωρεάν σκηνικά φωτογραφικού θαλάμου

Κατεβάστε τα δωρεάν εκτυπώσιμα στηρίγματα western photo booth!

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τα σκηνικά του δυτικού φωτογραφικού θαλάμου.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar