Δεινόσαυρος Βαλεντίνους | Μετάβαση στο My Lou

3
Δεινόσαυρος Βαλεντίνους | Μετάβαση στο My Lou

Κάντε την Ημέρα Κάποιων! Στείλτε Good Vibes. Ό,τι χρειάζεστε ΕΚΠΤΩΣΗ άνω του 50%. Μάθε περισσότερα

Οι μίνι δεινόσαυροι ανεβάζουν αυτές τις δωρεάν εκτυπώσιμες κάρτες δεινοσαύρων του Αγίου Βαλεντίνου στο επόμενο επίπεδο. Στερεώστε τα με σπάγκο ή ζεστή κόλλα ως βραβείο μη φαγητού για συμμαθητές που αγαπούν τους δεινόσαυρους.

Τέσσερις κάρτες με μηνύματα του Αγίου Βαλεντίνου που λένε, "Είσαι Dino mite! Καλή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου" από Skip to my Lou.
Εκτυπώστε αυτές τις αξιολάτρευτες κάρτες δεινοσαύρων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος!

Σχετικό: Ψάχνετε για βραβεία αντί για καραμέλα φέτος; Τι θα λέγατε για Crazy Straw Valentines ή Ruler Valentines; Βρείτε περισσότερα σαν αυτά στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης!

Αυτές οι γρήγορες και εύκολες κάρτες δεινοσαύρων του Αγίου Βαλεντίνου λειτουργούν για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά όλων των ηλικιών. Οι οδηγίες είναι παρακάτω και εξαιρετικά απλές στην εφαρμογή.

Δωρεάν εκτυπώσιμο Dinosaur Valentines

Εδώ είναι τι χρειάζεστε για να φτιάξετε τους πιο γρήγορους και εύκολους Βαλεντίνους που εγκρίνονται από τα παιδιά. Αυτό το εξαιρετικά δροσερό έργο απαιτεί μόνο μερικές προμήθειες χειροτεχνίας.

 • Εκτυπώσιμο PDF για δεινόσαυρο
 • λευκό χαρτόνι ή ανοιχτό καφέ, όπως φαίνεται
 • κασέτα έγχρωμης μελάνης
 • ψαλίδι ή χαρτοκόπτη
 • πλαστικοί ή γόμα δεινοσαύρων (βρήκα αυτό το πακέτο γόμες δεινοσαύρων
 • πιστόλι θερμής κόλλας, κουκκίδες κόλλας ή σπάγκοι για να στερεώσετε το dinos
Κόκκινη και λευκή συσκευασία με 12 γόμες σε σχήμα δεινοσαύρου σε κίτρινο, κόκκινο, γαλάζιο και σκούρο μπλε. Τρεις κάρτες με μηνύματα για τον δεινόσαυρο του Αγίου Βαλεντίνου, από το Skip to my Lou.
Οι γόμες δεινοσαύρων κάνουν αυτούς τους Αγίους Βαλεντίνους τόσο διασκεδαστικούς!

Πώς να φτιάξετε Dino-Mite Valentines

Κατεβάστε το εκτυπώσιμο και εκτυπώστε έγχρωμο σε χαρτόνι.

Τέσσερις μπλε κάρτες με καφέ βουνά και πράσινα φυτά με ρητά του Αγίου Βαλεντίνου για δεινόσαυρους, από το Skip to my Lou.
Εκτύπωση 4 Valentines ανά σελίδα

Στερεώστε τους δεινόσαυρους δένοντας τη γόμα των δεινοσαύρων με ένα μικρό σπάγκο. Χρησιμοποίησα ένα βελονάκι για να τρυπήσω το χαρτόνι και να το περάσω. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί μια καρφίτσα ή νήμα.

Καφέ κάρτα με ένα δεινόσαυρο ρητό του Αγίου Βαλεντίνου, κόκκινο και λευκό κορδόνι που δένεται στο πίσω μέρος της κάρτας από το Skip to my Lou.
Περάστε ένα χαριτωμένο κορδόνι στο πίσω μέρος της κάρτας
Καφέ κάρτα με δεινόσαυρο Valentine που λέει, κίτρινος δεινόσαυρος δεμένος στην κάρτα με κόκκινο και άσπρο κορδόνι, από το Skip to my Lou.
Στη συνέχεια, δέστε τον δεινόσαυρο στο μπροστινό μέρος της κάρτας

Ή για έναν πραγματικά ασφαλή τρόπο τοποθέτησης των γόμων χρησιμοποιήστε πιστόλι κόλλας. Αυτός είναι ίσως ο πιο ασφαλής τρόπος για να αντέξεις ένα ταξίδι στο σχολείο με ένα σακίδιο! Η κόλλα ξεκολλάει εύκολα από το πίσω μέρος της γόμας δεινοσαύρων όταν η γόμα είναι έτοιμη για χρήση.

Γκρι πιστόλι κόλλας με γόμα κόλλας. Καφέ κάρτα με τον δεινόσαυρο Βαλεντίνο στο φόντο. Κίτρινος δεινόσαυρος κολλημένος στην κάρτα από το Skip to my Lou.
Κίτρινη γόμα δεινοσαύρων ξαπλωμένη στο πλάι, θερμοκολλημένη σε κάρτα δεινοσαύρου Valentine, από το Skip to my Lou.
Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα για να στερεώσετε τη γόμα dino

Ανετα! Αυτά τα χαριτωμένα DIY valentines είναι μια διασκεδαστική επιλογή χωρίς καραμέλες που χαρίζει μια δροσερή γόμα και είναι ο τέλειος τρόπος για να ενημερώσετε τους φίλους σας ότι είναι dino-mite!

Καφέ κάρτα με δεινόσαυρο ρητό του Αγίου Βαλεντίνου και κόκκινη γόμα δεινοσαύρων από το Skip to my Lou.
Ψάχνετε για μια επιλογή χωρίς καραμέλες στο Valentine’s;

Πριν φύγεις

Ελπίζω να διασκεδάσετε με αυτές τις κάρτες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τους δεινόσαυρους, όπως και εγώ! Ευχαριστώ που περάσατε και αφήστε μου ένα σχόλιο για να με ενημερώσετε για το πώς σας άρεσαν!

Υπάρχουν τόσες πολλές ακόμα διασκεδαστικές χειροτεχνίες για τις κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου για να τις μοιραστείτε, γι‘ αυτό άφησα τους παρακάτω συνδέσμους, μόνο για εσάς.

 • Έχετε κάποιους λάτρεις του Star Wars στη λίστα του Αγίου Βαλεντίνου; Δοκιμάστε αυτές τις κάρτες Star Wars Star Wars Valentine με ελαφριά σπαθιά. Ναι, έτσι είναι, ελαφριά σπαθιά!
 • Οι λάτρεις των στριμωγμένων; Δοκιμάστε αυτά τα Squishy Valentines για μια σούπερ χαριτωμένη κάρτα με ένα mochi squishy
 • Το Baking Cup Valentines είναι αγαπημένα λουλούδια φτιαγμένα με φλιτζάνια ψησίματος. Χρειάζεστε μόνο φλιτζάνια ψησίματος και ένα Tootsie Pop (ή άλλο στρογγυλό κορόιδο) για να φτιάξετε τα λουλούδια.
 • Ο Ιανουάριος είναι πίσω μας, οπότε ας εστιάσουμε στην ιδιαίτερη μέρα του Φεβρουαρίου με αυτές τις διασκεδαστικές DIY pop up κάρτες Αγίου Βαλεντίνου. Ευχαριστώ, Lia Griffith, για αυτό το υπέροχο σεμινάριο αναδυόμενων καρτών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
 • Μια άλλη διασκεδαστική αναδυόμενη κάρτα είναι η Καρδιά Pop-Up Valentine Card. Αυτό είναι εύκολο, άνετο, διπλωμένο χαρτί, αν θέλετε-y!
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar